راهنمای نگارش مقاله
نظر به اهداف نشریه، مقالات ارسالی باید در حوزه دانش آزمایشگاهی بوده و به‌طور خاص استفاده و بهره‌برداری از تجهیزات آزمایشگاهی در آن وزن بیشتری داشته باشد. روش‌های نوین مشخصه‌یابی با تجهیزات آزمایشگاهی، ارتقا و بهبود روش‌های پیشین و مقالات مروری در این حوزه، از جمله اولویت‌های این نشریه است. هر یک از مقالات، باید با احاطه کامل به موضوع و استفاده از تعداد قابل قبول منابع علمی تهیه شود. رویکرد نشریه تخصصی دانش آزمایشگاهی ایران، خودداری از انتشار مقالات با موضوع نزدیک و تکراری است، مگر در صورتی که با اشاره به مطالب مندرج در مقاله مشابه منتشر شده، مطلب جدیدی بیان شود.
این نشریه، مقالات مربوط به حوزه پزشکی را منتشر نمی‎کند و حوزه فعالیت آن، آزمایشگاه‎های غیر پزشکی است. مقالات ارسالی برای فصلنامه لازم است به صورت قابل استفاده برای مخاطبانی از همه رشته‌ها و تخصص‌های علمی، نوشته شوند.
 
:: دامنه موضوعات مقالات عبارتند از: 
- روش‌های نوین کار با تجهیزات آزمایشگاهی؛
- ارتقا یا بهبود روش‌های پیشین کار با تجهیزات آزمایشگاهی؛
- ارائه روش‌های جدید مشخصه‌یابی با تجهیزات آزمایشگاهی؛
- معرفی قابلیت‌های تجهیزات آزمایشگاهی؛
- روش‌های آماده‌سازی نمونه‌ها برای انجام آزمون با تجهیزات آزمایشگاهی.
 
:: ویرایش و نگارش
متن مقاله به فارسی روان و صحیح نوشته شود (متن مقالات ترجمه‌ای باید روان نوشته شده و از ترجمه ‏تحت‌اللفظی خودداری شود). در صورتی که مقالات نگاشته شده از نظر دستوری و یا نگارشی ضعیف ‏باشند، مقاله به نویسندگان بازگردانده می‌شود.‏ در متن مقاله در صورت به‌کاربردن اصطلاحات فنی تخصصی، این قبیل اصطلاحات، حتما توضیح داده شوند.
 
:: اجزای مقاله
مقاله به بخش‌های کاملا مشخص تقسیم شود. هر مقاله باید دارای بخش‌های زیر باشد:
- عنوان؛
- کلمات کلیدی؛
- نام و نام خانوادگی و مشخصات نویسندگان؛
- چکیده؛
- مقدمه؛
- متن اصلی مقاله؛
- نتیجه‌گیری؛
- منابع و مراجع.
 
علاقمندان می‌توانند راهنمای کامل تهیه مقاله برای فصلنامه تخصصی دانش آزمایشگاهی ایران را از اینجا دریافت نمایند.
 
filereader.php?p1=main_c4ca4238a0b923820